WLO Work and Life

Wenneke Ong

Adresgegevens

Stationsweg 46
6861 EJ Oosterbeek


Wenneke Ong

OUTPLACEMENT

Wanneer u te horen krijgt dat u in een outplacementtraject terecht komt gaat er een nieuwe wereld voor u open. U hebt vragen, moet omgaan met onzekerheid en de spanning van ‘wat nu?’ Om zoveel mogelijk vaste grond onder de voeten te voelen hebt u het liefst begeleiding van een outplacementbureau dat van wanten weet. Dat met u meedenkt, met u onderzoekt en u helpt met de zoektocht naar werk dat bij u past.

Outplacement gaat verder dan zoveel mogelijk solliciteren op vacatures die vergelijkbaar zijn met wat u deed. Hier leest u wat outplacement is. Om de arbeidsmarkt zo breed mogelijk te benaderen is het belangrijk om verder te kijken: welke talenten heeft u, wat zijn uw drijfveren? U bent immers meer dan uw laatste baan.

Per 1 juli 2015 gelden nieuwe ontslagregels. Wij bepalen samen met u de juiste mix van begeleiding en opleiding die u met uw transitievergoeding kunt inzetten. Trajecten kunnen in duur variëren van 3 maanden tot werk-naar-werk trajecten. Ook zijn we helder over de kosten van een outplacementtraject.

DE ONTDEKKINGSREIS VAN EEN OUTPLACEMENT

Een outplacementtraject was waarschijnlijk niet wat u wenste en misschien ook niet verwachtte. Daardoor ziet u er wellicht als een berg tegenop. In een traject bij WLO gaat u echter op ontdekkingsreis. Samen kijken we naar wat er nog meer bij u past. Waar u warm van loopt, wat uw (verborgen) talenten zijn en hoe u deze past in de weg naar nieuw werk. Zo wordt outplacement meer dan een ervaring met een negatieve lading. Bent u benieuwd naar wat u ‘s morgens uit bed doet springen?

EEN WLO OUTPLACEMENTTRAJECT, samengevat:

  • Rouwverwerking: de situatie die geleid heeft tot Outplacement persoonlijk afronden. Niet pamperen maar Vitaal weer verder.
  • Onderzoeks- en inventarisatiefase. Persoonlijke gesprekken met inzet van relevante professionele tools: uitgebreid Talentenonderzoek methodiek Peter Monsieurs, Birkman persoonlijkheidsonderzoek, IXLY Loopbaanscan en vele andere
  • Arbeidsmarktbenadering. Netwerken. Schriftelijke en mondelinge presentatie inclusief Social Media.
  • Succes vieren!

Wenneke Ong is gericht op HBO- en WO- professionals. MBO-professionals worden ook door haar loopbaancollega’s, zie website, begeleid. U bent van harte welkom voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek.


Meer weten? Neem rechtstreeks contact op met WLO Work and Life (geen tussenpersoon)! Bel met 026 2051636, stuur een mail aan Wenneke Ong via info@wloworkandlife.nl of maak gebruik van onderstaand formulier.

×