WLO Work and Life

Wenneke Ong

Adresgegevens

Stationsweg 46
6861 EJ Oosterbeek


Wenneke Ong

OUTPLACEMENT

Wanneer u te horen krijgt dat u in een outplacementtraject terecht komt gaat er een nieuwe wereld voor u open. U hebt vragen, moet omgaan met onzekerheid en de spanning van ‘wat nu?’ Om zoveel mogelijk vaste grond onder de voeten te voelen hebt u het liefst begeleiding van een outplacementbureau dat van wanten weet. Dat met u meedenkt, met u onderzoekt en u helpt met de zoektocht naar werk dat bij u past.

Outplacement gaat verder dan zoveel mogelijk solliciteren op vacatures die vergelijkbaar zijn met wat u deed. Hier leest u wat outplacement is. Om de arbeidsmarkt zo breed mogelijk te benaderen is het belangrijk om verder te kijken: welke talenten heeft u, wat zijn uw drijfveren? U bent immers meer dan uw laatste baan.

Per 1 juli 2015 gelden nieuwe ontslagregels. Wij bepalen samen met u de juiste mix van begeleiding en opleiding die u met uw transitievergoeding kunt inzetten. Trajecten kunnen in duur variëren van 3 maanden tot werk-naar-werk trajecten. Ook zijn we helder over de kosten van een outplacementtraject.

DE ONTDEKKINGSREIS VAN EEN OUTPLACEMENT

Een outplacementtraject was waarschijnlijk niet wat u wenste en misschien ook niet verwachtte. Daardoor ziet u er wellicht als een berg tegenop. In een traject bij WLO gaat u echter op ontdekkingsreis. Samen kijken we naar wat er nog meer bij u past. Waar u warm van loopt, wat uw (verborgen) talenten zijn en hoe u deze past in de weg naar nieuw werk. Zo wordt outplacement meer dan een ervaring met een negatieve lading. Bent u benieuwd naar wat u ‘s morgens uit bed doet springen?

EEN WLO OUTPLACEMENTTRAJECT, samengevat:

  • Rouwverwerking: de situatie die geleid heeft tot Outplacement persoonlijk afronden. Niet pamperen maar Vitaal weer verder.
  • Onderzoeks- en inventarisatiefase. Persoonlijke gesprekken met inzet van relevante professionele tools: uitgebreid Talentenonderzoek methodiek Peter Monsieurs, Birkman persoonlijkheidsonderzoek, IXLY Loopbaanscan en vele andere
  • Arbeidsmarktbenadering. Netwerken. Schriftelijke en mondelinge presentatie inclusief Social Media.
  • Succes vieren!

Wenneke Ong is gericht op HBO- en WO- professionals. MBO-professionals worden ook door haar loopbaancollega’s, zie website, begeleid. U bent van harte welkom voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek.


Meer weten? Neem rechtstreeks contact op met WLO Work and Life (geen tussenpersoon)! Bel met 06 – 4300 1522, stuur een mail aan Wenneke Ong via info@wloworkandlife.nl of maak gebruik van onderstaand formulier.

×