Loopbaancoaching LUPUS

Loes Wolfs

Adresgegevens

Keurmeestersplein 6B
6216 PH Maastricht


Loes Wolfs

Over Loopbaancoaching LUPUS

Een professioneel adviesbureau, gevestigd in het mooie Zuiden des Lands, vlakbij Maastricht.
Op een prachtige locatie tijd vrijmaken voor bezinning en heroriëntatie. Met als doel: zo snel als mogelijk en gewenst een nieuwe baan die past!

Als werkgever wil je weten dat je werknemer een intensieve, doelgerichte en adequate begeleiding krijgt om te komen tot nieuw werk. Kortom: waar voor je geld. Zodat je werknemer met meer kansen de arbeidsmarkt kan betreden.
Voor meer informatie kijk op de website www.loopbaancoachinglupus.nl en klik op werkgevers of bel met Loes Wolfs, tel. 06 – 22 72 95 92.

Als werknemer zit je vaak met veel vragen:
Wat wil ik nu met deze wending in mijn leven? Hoe ga ik om met het eventuele verwerkingsproces dat speelt? Waar te beginnen, ik zie door de bomen het bos niet meer? Biedt deze gebeurtenis wellicht ook kansen en mogelijkheden voor de rest van mijn loopbaan?

In een outplacementtraject kan het zijn dat je zo snel mogelijk een nieuwe baan wilt hebben maar het kan ook dat je kiest om even pas op de plaats te maken om te komen tot een nieuwe zorgvuldige keuze. De contouren van een traject zijn geschetst maar jij bepaalt de inkleuring, jouw individuele maatwerk. Wat bij jou past! Kijk ook eens op de website bij werknemers.

Neem contact op voor een vrijblijvend oriënterend gesprek. Bel Loes Wolfs, tel. 06 – 22 72 95 92.


Meer weten? Neem rechtstreeks contact op met Loopbaancoaching LUPUS (geen tussenpersoon)! Bel met 06 – 22 72 95 92, stuur een mail aan Loes Wolfs via info@loopbaancoachinglupus.nl of maak gebruik van onderstaand formulier.

×