Different Coaching Outplacement

Judith Migchels

Adresgegevens

Lichtstraat 175
5611XD Eindhoven


Judith Migchels

Bent u uw baan kwijtgeraakt na een reorganisatie of door een arbeidsconflict? In die gevallen kan outplacement helpen om u zo goed mogelijk voor te bereiden op de arbeidsmarkt zodat u snel weer een nieuwe uitdaging vindt.

Different Coaching  is u graag van dienst met professioneel outplacement door een ervaren coach. Vanuit onze hoofdvestiging in Eindhoven, maar inmiddels door geheel Nederland, begeleiden we al vele jaren professionals in het bedrijfsleven, gezondheidszorg, financiële dienstverlening en andere branches. Samen met u zorgen we ervoor dat u zich van uw beste kant laat zien. Persoonlijk op locatie (door vrijwel geheel Nederland) èn met (Skype) en teleconferencesessies.

Het traject

Outplacement begint met loslaten. Vooral na een arbeidsconflict kunnen negatieve gevoelens ten opzichte van uw oude werkgever u nog ongemerkt blokkeren. De coach van Different Coaching helpt u daarmee. Maar ook als het ontslag u minder dwarszit kan een blik achterom veel inzicht geven in wie u bent, wat u wilt en wat u kan. De antwoorden op die vragen zijn nodig voor de volgende fase.

Als u u uw sterke en zwakke punten kent, bent u klaar om zich te presenteren naar potentiële werkgevers. In deze fase komen praktische sollicitatievaardigheden aan bod. Voor u is solliciteren immers geen dagelijks werk. Voor ons wel. Desgewenst bekijken we uw cv, sollicitatiebrieven en socialmedia-accounts, zodat u zich ook daarin van uw beste kant laat zien.

 

Resultaat

Een outplacementtraject eindigt met een aanstelling in een nieuwe baan of een nieuwe invulling van uw werkzaam leven, bijvoorbeeld als ondernemer. Bij Different Coaching helpen we vooral hoger opgeleide jongeren, senior medewerkers, en managers aan een succesvol vervolg van hun loopbaan.

Met een outplacementtraject bij Different Coaching kijkt u weer met vertrouwen naar de toekomst!


Meer weten? Neem rechtstreeks contact op met Different Coaching Outplacement (geen tussenpersoon)! Bel met 06-22391943, stuur een mail aan Judith Migchels via info@differentcoaching.nl of maak gebruik van onderstaand formulier.

×