id Plein

Adresgegevens

​Vasteland 78
​3011 BN Rotterdam


Edwin van Zuuren

SNEL WEER AAN DE SLAG!

id Plein re-integratie, outplacement en loopbaanbegeleiding

id Plein is een landelijke organisatie met 20 jaar ervaring in het begeleiden van werkenden en werkzoekende naar werk. Voor outplacementre-integratie en loopbaanontwikkeling werkt id Plein met gespecialiseerde loopbaanprofessionals. Ongeacht het traject dat gekozen wordt, onze trajecten worden afgestemd op hetgeen dat nodig is voor een succesvol vervolg van de loopbaan.
Outplacement
Outplacement van id Plein richt zich op snelle plaatsing van u of uw uw medewerker. In tegenstelling tot reguliere trajecten worden medewerkers die een outplacementtraject van id Plein volgen 1 à 2 maanden eerder geplaatst. Met onze aanpak maken wij gebruik van de best beschikbare en meest recente kennis om hen naar werk te begeleiden. Alleen methoden die bewezen effectief zijn worden ingezet, zodat medewerkers sneller aan de slag kunnen.
Hoe wij u of uw medewerkers snel naar werk begeleiden
1. Snel van Start: in de One week bootcamp wordt de medewerker in 1 week klaargestoomd om de arbeidsmarkt te betreden. Na deze week beschikt hij/zij o.a. over een helder zoekprofiel, een adequaat cv en LinkedIn profiel, een motivatie en sollicitatiebrief en het netwerk is in kaart gebracht. Hierdoor kan de medewerker direct starten met solliciteren.
2. Korte termijn doelen: in korte trajecten (3 maanden) ligt het doel dichterbij dan in een lang traject. De medewerker gaat het traject niet ‘uitzitten’ maar houdt zich aan het werkschema, zoals opgesteld in de bootcamp. De coach stimuleert en inspireert de hem of haar wekelijks deze doelen te verwezenlijken.
3. Inzet Expertise: in onze trajecten zetten wij loopbaanprofessionals in die specialist zijn binnen hun vakgebied of in hun branche. Denk hierbij bijvoorbeeld aan jobhunting, cv, brief en motivatie, LinkedIn en social media. Specialistische kennis is eventueel nog te verkrijgen door het volgen van de workshops.
Expert Teams
Er zijn situaties denkbaar waarbij u of uw medewerker niet alleen ondersteuning nodig heeft bij het solliciteren. Heeft u te maken met langdurige uitval (re-integratie 2e spoor), burn-out en stress, chronische ziekten? Daarvoor heeft id Plein heeft expertteams opgericht. Deze teams zijn specialist op één van deze gebieden. Door hun kennis en kunde kunnen zij u of uw medewerker optimaal begeleiden.

Meer weten? Neem rechtstreeks contact op met id Plein (geen tussenpersoon)! Bel met 06-212 478 28, stuur een mail aan Edwin van Zuuren via edwin.vanzuuren@idplein.nl of maak gebruik van onderstaand formulier.

×