Humentality Loopbaancoaching XL

Ellen van den Wittenboer

Adresgegevens

Fransebaan 590 a-c
5627 JM Eindhoven


Ellen van den Wittenboer

Outplacement

Daar sta je dan. Je vaste baan is of wordt beëindigd met een vaststellingsovereenkomst. Je bent boos, gekwetst en je hoofd staat niet naar een nieuwe baan. Of misschien ben je juist opgelucht en kun je niet wachten met het maken van een nieuwe start.

Wat jouw situatie ook is, er zijn altijd wezenlijke vragen. Hoe nu verder? Met jezelf? Met je emoties? Met het vinden van een nieuwe baan? Wat, waar en hoe? Als je een outplacementbudget of een transitievergoeding hebt, sta je er gelukkig niet alleen voor. Humentality helpt je door middel van een persoonlijk outplacementtraject nieuw perspectief en plezier in werk en leven te vinden.

Maatwerk

Ieder mens is uniek. Iedere outplacement-situatie is anders. Daarom lever ik met mijn bedrijf Humentality maatwerk. Wat jij nodig hebt staat centraal in jouw outplacementtraject. Sterker nog: omdat het jouw reis naar een nieuwe werktoekomst is, sta jij zelf aan het roer. Maar je staat er niet alleen voor! Ik reis actief met je mee. Met in mijn bagage: heel veel ervaring, een uitgebreid netwerk, kennis, tools en technieken en een duidelijk stappenplan dat zichzelf al veelvuldig bewezen heeft zodat je niet vast komt te zitten of in cirkeltjes gaat ronddraaien.

Stappenplan

Aan de hand van het stappenplan bepalen we samen de route van jouw outplacementtraject en bekijken we waar we bij stil gaan staan. Daarbij gaat het om aandachtspunten als:

  • Ben je klaar voor je nieuwe toekomst of is het goed om eerst met behulp van persoonlijke coaching aan de slag te gaan, bijvoorbeeld met het verwerken van de emoties rondom het verlies van je baan?
  • Weet je al waar je talenten liggen, wat je kunt en wat je wilt? Zo niet dan gaan we dat tijdens een loopbaanoriëntatie ontdekken en in kaart brengen.
  • Vanuit het ‘Wat wil ik?’ bepalen we samen een realistische koers naar de gewenste situatie.
  • Indien nodig gaan we je arbeidsmarktvaardigheden vergroten (cv opstellen, netwerk uitbouwen, professioneel LinkedIn-profiel maken, succesvol (video)solliciteren etc.) zodat je wens ook realiteit kan worden.

Kosteloze kennismaking

Een outplacementtraject bij Humentality begint altijd met een uitgebreide en kosteloze kennismaking. Daarbij bespreken we bovenstaande punten en bekijken we of we samen een klik hebben. Zitten we inderdaad op dezelfde golflengte dan werk ik graag een voorstel en offerte voor jouw persoonlijke outplacementtraject voor je uit.

Kosten

Jouw budget is mijn leidraad bij het samenstellen van het voorstel. Een kort traject met focus op de essentiële punten kan je al veel brengen. Is er meer ruimte dan kan de begeleiding intensiever zijn. We spreken elkaar dan vaker en hebben meer gelegenheid voor uitdieping, onderbouwing en verwerking.

De eerste stap

Begin vandaag aan je reis naar nieuw perspectief en plezier in werk en leven! Zet de eerste stap en neem contact met me op.


Meer weten? Neem rechtstreeks contact op met Humentality Loopbaancoaching XL (geen tussenpersoon)! Bel met 06 - 511 39 478, stuur een mail aan Ellen van den Wittenboer via ellen@humentality.nl of maak gebruik van onderstaand formulier.

×