People in Place

Reinier van der Hel

Adresgegevens

Lijndonk 4
4825 BG Breda


Reinier van der Hel

De arbeidsmarkt is aan veel veranderingen onderhevig. De ene branche biedt veel kans op een baan en andere sectoren moeten juist werknemers met pijn in hun hart laten gaan. Wij begrijpen als geen ander dat dat voor jou als werkzoekende veel vragen met zich mee kan brengen. Kan ik mijn beroep nog wel uitvoeren? Hoe zit het met de baankansen in mijn branche? Moet ik me laten omscholen? Het kan ook zijn dat jij al een helder beeld hebt over je toekomstige loopbaan, maar even niet lekker in je vel zit. Wat jouw hulpvraag ook is, wij helpen met het antwoord.

Wij gaan verder dan een beroepentest

“Als je voor jezelf kiest valt automatisch af wat niet bij je past”. Onze loopbaancoaches helpen je de juiste keuzes voor jezelf te maken. Wij kiezen bewust voor deze persoonlijke aanpak. Wij adviseren je door de juiste vragen te stellen. Wat is je thuissituatie, wat zijn je ambities? Wij brengen in kaart waar je nu staat en wat je talenten zijn. Maar wij kijken ook samen met jou waar je je nog in kan ontwikkelen. Soms komen kansen uit een hoek, waar je ze niet verwacht. Zoals je leest gaan wij verder dan alleen een beroepentest. Onze ervaring is dat baankansen vaak groter zijn dan werknemers in eerste instantie denken. Op deze manier helpt People in Place jou richting een nieuwe baan waar jij weer energie van krijgt.

Voor elke hulpvraag groot of klein

Heb je al zicht op jezelf en weet je precies wat kan en mogelijk is? Dan is hulp bij het maken van een uitmuntend cv en sollicitatiebrief al voldoende. Misschien vind je het lastig om je zelf te presenteren en zoek je ondersteuning bij het voorbereiden van een sollicitatiegesprek. Een kort outplacementtraject volstaat hierin. Is er meer persoonlijke coaching nodig om weer mentaal fit te worden en word je graag van A tot Z geholpen, dan kan dat natuurlijk ook. Wij richten een outplacementtraject in met de tools die jij nodig hebt. En natuurlijk afgestemd op het budget dat je beschikbaar hebt. Doordat wij onze outplacementtrajecten modulair aanbieden, kan je bij ons al terecht voor een traject van € 800,-. Zo bieden wij de juiste hulp aan iedere werkzoekende.

Ontmoet ons online of op locatie

Wij begrijpen het als je eerst met ons wil kennis maken. Zijn wij wel diegene die jij nodig hebt voor jouw hulpvraag? Daarom kun je bij ons een gratis adviesgesprek aanvragen! Online of op 1 van onze locaties (natuurlijk volgens RIVM richtlijnen*). Onze expert op het gebied van loopbaanbegeleiding, Reinier, gaat graag met jou in gesprek. Voor jou de uitgelezen kans om face to face vragen te stellen. Tijdens dit adviesgesprek krijg je een uitgebreide toelichting op hoe wij jou kunnen helpen. Omdat wij tijdens dit adviesgesprek ook met jou kennismaken, weten wij precies welke loopbaancoach de “perfect match” is om jou te helpen op weg naar die nieuwe baan.

*De RIVM-richtlijnen zijn veranderlijk. Je kunt er op vertrouwen dat wij te allen tijde de actuele RIVM-lijnen hanteren.

Uiteindelijk willen wij samen met jou die werkplek vinden, die voor jou voelt als “thuiskomen”.

Je kunt ons vinden in:

  • Dordrecht (Drechtsteden)
  • Oud-Beijerland (Hoeksche Waard)
  • Breda
  • Rotterdam/Schiedam
  • Delft

Meer weten? Neem rechtstreeks contact op met People in Place (geen tussenpersoon)! Bel met 078 611 1040, stuur een mail aan Reinier van der Hel via secretariaat@peopleinplace.nl of maak gebruik van onderstaand formulier.

×