Loopbaanadvies Pro

Sara Surachno

Adresgegevens

Van Eeghenlaan 27
1071 EN Amsterdam


Sara Surachno

Over Loopbaanadvies Pro

Sara Surachno van Loopbaanadvies Pro verzorgt outplacement voor mensen met uiteenlopende achtergronden, zowel qua werkervaring, leeftijd als cultuur. Dankzij haar diverse ervaring is zij een goede sparringpartner voor mensen uit verschillende bedrijfsculturen.

Sara Surachno kent de arbeidsmarkt goed, omdat ze heeft gewerkt als accountmanager, intercedent en re-integratiecoach. Hiernaast is zij met haar 13 jaar ervaring als coach en adviseur een doorgewinterde loopbaancoach te noemen.

De aanpak van Sara is zowel doortastend als resultaatgericht. Daarmee sluit haar werkwijze ook prima aan bij de wensen van werkgevers die hun werknemer(s) een outplacementtraject willen aanbieden. Zij werkt momenteel veel met hoogopgeleide professionals die gericht zijn op een carrièreswitch of hun leiderschapskwaliteiten willen doorontwikkelen.

De coach- en adviesgesprekken vinden online plaats of op haar kantoor op de Van Eeghenlaan 27 te Amsterdam, aan de rand van het Vondelpark. Bezoek haar pagina voor meer informatie over de verschillende loopbaanpakketten die zij biedt.

Loopbaanadvies Pro is hèt coach- en adviesbureau voor hoogopgeleide professionals, gespecialiseerd in outplacement. Bel 06-28931031 of stuur een email naar info@loopbaanadvies.pro voor een kennismaking.


Meer weten? Neem rechtstreeks contact op met Loopbaanadvies Pro (geen tussenpersoon)! Bel met 06-28931031, stuur een mail aan Sara Surachno via info@loopbaanadvies.pro of maak gebruik van onderstaand formulier.

×