Loopbaanadvies Pro

Sara Surachno

Adresgegevens

Van Eeghenlaan 27
1071 EN Amsterdam


Sara Surachno

Over Loopbaanadvies Pro

Sara Surachno van Loopbaanadvies Pro verzorgt outplacement voor mensen met uiteenlopende achtergronden qua opleiding en functie. Dankzij haar ruime ervaring is zij een goede sparringpartner voor werknemers; binnen het bedrijfsleven, bij de overheid én in de non-profit sector.

Sara Surachno kent de arbeidsmarkt goed, omdat ze heeft gewerkt als accountmanager, intercedent en re-integratiecoach. Hiernaast is zij met haar 12 jaar ervaring als coach en adviseur een doorgewinterde loopbaancoach te noemen.

De aanpak van Sara is zowel doortastend als resultaatgericht. Daarmee sluit haar werkwijze ook prima aan bij de wensen van werkgevers die hun werknemer(s) een outplacementtraject willen aanbieden. Momenteel werkt zij veel met hoogopgeleide professionals die bezig zijn met een carrièreswitch.

De coach- en adviesgesprekken vinden plaats op haar kantoor op de Van Eeghenlaan 27 te Amsterdam, aan de rand van het Vondelpark. Dankzij de ruime kamer met grote tafel wordt de 1,5 meter afstand gewaarborgd, maar gesprekken via Skype met beeld zijn ook mogelijk. Bezoek haar pagina voor meer informatie over loopbaancoaching via Skype.

Loopbaanadvies Pro is gespecialiseerd in outplacement en daarmee hèt coach- en adviesbureau voor professionals die op zoek zijn naar een nieuwe werkkring. Bel 06-28931031 of stuur een email naar info@loopbaanadvies.pro voor een kennismaking.


Meer weten? Neem rechtstreeks contact op met Loopbaanadvies Pro (geen tussenpersoon)! Bel met 06-28931031, stuur een mail aan Sara Surachno via info@loopbaanadvies.pro of maak gebruik van onderstaand formulier.

×