Loopbaanadvies Pro

Sara Surachno

Adresgegevens

Van Eeghenlaan 27
1071 EN Amsterdam


Sara Surachno

Loopbaanadvies ProOver Loopbaanadvies Pro

Als je outplacement in Amsterdam zoekt, kun je uit verschillende bureaus kiezen. Allemaal hebben ze een eigen aanpak. Voor een geslaagd outplacementtraject is het belangrijk dat de aanpak van het bureau bij jou past.

Sara Surachno van Loopbaanadvies Pro verzorgt outplacement voor mensen met heel verschillende achtergronden, zowel qua werkervaring, leeftijd als cultuur. Door haar diverse ervaring is zij een goede sparringpartner voor mensen uit verschillende bedrijfsculturen.

Sara Surachno kent de arbeidsmarkt goed, omdat ze heeft gewerkt als accountmanager, intercedent en re-integratiecoach. Zij heeft het diploma Loopbaancoaching en Persoonlijke Ontwikkeling van het gerenommeerde instituut Annet Brinkhuis Opleidingen. Sara studeerde Sociaal-Culturele Wetenschappen aan de Vrije Universiteit.

De aanpak van Sara is zowel doortastend als resultaatgericht. Daarmee sluit haar werkwijze ook prima aan bij de wensen van werkgevers die hun werknemer(s) een outplacementtraject willen aanbieden. Zij werkt veel met hoogopgeleide professionals die bezig zijn met een carrièreswitch.

Loopbaanadvies Pro is hèt coach- en adviesbureau voor hoogopgeleide professionals, gespecialiseerd in outplacement. Bel 06-28931031 of stuur een email naar info@loopbaanadvies.pro voor een kennismaking.


Meer weten? Neem rechtstreeks contact op met Loopbaanadvies Pro (geen tussenpersoon)! Bel met 06-28931031, stuur een mail aan Sara Surachno via info@loopbaanadvies.pro of maak gebruik van onderstaand formulier.

×