Projob BV

Marieke Verhagen

Adresgegevens

Van Baerlestraat 63
1071AR Amsterdam


Marieke Verhagen

Een outplacementtraject is een actieve ondersteuning bij verandering van werkkring. Outplacement biedt u de gelegenheid als goed werkgever om in geval van reorganisatie, verschil van inzicht en/of veranderde functie-eisen respectvol en met zorg afscheid te nemen van uw werknemer. Het recht op outplacement van de werknemer wordt vaak vastgelegd in een sociaal plan of vaststellingsovereenkomst.

Fiscaal voordeel

De transitievergoeding die u aan betreffende werknemer moet betalen kan voor beide partijen voordeliger uitvallen indien deze onderdeel wordt van het outplacementbudget. Deze wordt dan namelijk belastingvrij, waardoor u minder gaat betalen aan sociale premies en de werknemer een groter bedrag netto uitgekeerd krijgt.

Doel van ons outplacementtraject

Ieder individueel outplacementprogramma bij Projob is erop gericht dat uw werknemer aan het einde van het traject weer zicht heeft op een nieuwe positie op de arbeidsmarkt.

Ons outplacementtraject bestaat uit twee fases:

1. Persoonlijke oriëntatie

Stilstaan bij de redenen van en emotionele reacties op het ontslag. Het verwerkingsproces op gang brengen.

2. Externe oriëntatie

Concreet zoeken naar een baan en jobcoaching.

Daarnaast bieden wij nog een derde optie: een gevarieerd aanbod van individuele trainingen/coaching op het gebied van persoonlijke ontwikkeling.

Werkwijze

Na overeenstemming worden de werkwijze, het budget, de eventuele evaluatiemomenten en de duur van het traject bepaald, zodat vooraf voor ieder bekend is wat er kan worden verwacht.

Bemiddeling naar een nieuwe baan

Een voordeel van een outplacementtraject bij Projob is dat wij ook bemiddeling op de arbeidsmarkt bieden. Er kan daarom direct kosteloos gebruik worden gemaakt van het vacaturebestand en het netwerk van Projob.


Meer weten? Neem rechtstreeks contact op met Projob BV (geen tussenpersoon)! Bel met 020-5738363, stuur een mail aan Marieke Verhagen via coaching@projob.nl of maak gebruik van onderstaand formulier.

×