BLCC Loopbaanbegeleiding

Jef van Beckhoven

Adresgegevens

Platanenweg 33
6721 CJ Bennekom


Jef van Beckhoven

DE LEUKSTE BANEN WORDEN NIET GEADVERTEERD!

Slechts 10 tot 20 % van de vacatures worden geadverteerd. De leukste banen worden niet geadverteerd. Voor ons is het een uitdaging om samen met u op zoek te gaan naar die functies binnen de informele arbeidsmarkt.

U kunt verschillende redenen hebben om op zoek naar die functies:
Wilt u graag meer voldoening in uw werk en goede perspectieven?
Misschien wilt u van baan veranderen om iets nieuws op te pakken?
Zijn er ontwikkelingen bij uw werkgever waardoor u naar ander werk wil of moet gaan zoeken?
Zijn uw privéomstandigheden veranderd waardoor u uw werk en loopbaan onder de loep wilt nemen?
Twijfelt u al jaren of u die droom werkelijkheid kunt laten worden en wat het u kan brengen?
Al deze vragen of twijfels kunnen u bezighouden of in de weg zitten om stappen te nemen.

Bij BLCC Loopbaanbegeleiding krijgt u een persoonlijk coaching- of begeleidingstraject, dat volledig wordt afgestemd op uw situatie. We maken in onderling overleg een plan voor het traject en u houdt zelf de regie door een actieve inbreng. Jef van Beckhoven is de drijvende kracht achter BLCC Loopbaanbegeleiding, en heeft de afgelopen 30 jaren vele honderden mensen begeleid in hun keuzeproces naar ander werk of de gewenste verandering.
Deze persoonlijke aanpak werd eerder met klanttevredenheidscijfers van 8,2 tot 8,5 gewaardeerd en eerder door een certificering van CMI, Career Management Institute, op het hoogste niveau.

Wilt u weten wat BLCC voor u kan betekenen, vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan via email blcc@planet.nl of bel naar 0318 418051.

Specialismen:
• Outplacement en coaching van professionals, expats, technische medewerkers, 45-plussers, starters op de arbeidsmarkt, en mensen met grote vraagtekens over hun toekomstige loopbaan.
• Trainingen op het gebied van loopbaanontwikkeling, persoonlijke interactie, onderhandelen, en persoonlijke effectiviteit.


Meer weten? Neem rechtstreeks contact op met BLCC Loopbaanbegeleiding (geen tussenpersoon)! Bel met 06-15357565, stuur een mail aan Jef van Beckhoven via info@loopbaanbegeleiding.info of maak gebruik van onderstaand formulier.

×